Onze arbeidsvoorwaarden

Redwave is een detacheerder. Dat betekent dat jij als medewerker bij ons in dienst komt en dus ook bij ons een contract tekent. Wij zoeken voor jou een passende opdracht en een interessante opdrachtgever. Of je nu veel variatie in je opdrachten zoekt, of juist meer vastigheid bij één opdrachtgever prettig vindt, wij maken de perfecte match tussen jou en je werkplek. 

Wij vinden het belangrijk om een goede werkgever te zijn. Jij zet je immers 100% voor ons in en dus mag je dat ook van ons terug verwachten. Daarom kijken wij constant actief naar onze arbeidsvoorwaarden en onderzoeken we voortdurend hoe we deze kunnen verbeteren. Zo zorgen we ervoor dat we jou niet alleen nu, maar ook op de lange termijn een goed pakket blijven bieden.

Salaris

Zodra je bij ons in dienst treedt, zorgen wij ervoor dat alles goed geregeld is. Jouw salaris wordt onder andere bepaald door de functie die je gaat uitvoeren, hoeveel ervaring je daarmee hebt en welke opleiding(en) je hebt afgerond. Wij betalen je salaris altijd op tijd uit. Dit doen we op een vaste dag in de maand. Het betaaloverzicht voor het hele jaar staat vast, zodat jij precies weet wanneer je betaald krijgt. Daarnaast kan het natuurlijk zijn dat je extra kosten maakt voor je werk. Veel van deze kosten, zoals bijvoorbeeld reiskosten of het aanschaffen van speciale kleding, kun je bij ons declareren. Ook deze declaraties worden zo snel mogelijk verwerkt, zodat jij het geld snel weer op je rekening hebt staan.

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Naast jouw salaris zorgen wij er als werkgever ook voor dat andere zaken goed geregeld zijn. Deze zaken leggen we duidelijk vast in onze secundaire arbeidsvoorwaarden. Elke Redwaver krijgt ons Medewerker Handboek. Hierin staan alle (gezamenlijke) afspraken en regelingen van het werken bij een detacheerder. Deze duidelijkheid voor alle partijen vinden wij belangrijk.

Werktijden en vrije tijd

Omdat je werkt voor een detacheerder, zijn jouw werktijden afhankelijk van je opdracht en je opdrachtgever. Wij vinden het belangrijk dat jij ruim van tevoren weet wat jouw werktijden zijn, of je nu regelmatig of onregelmatig werkt. Zo weten jij en je thuisfront precies waar jullie aan toe zijn. Voor verschillende werktijden en roosters gelden verschillende toeslagen. Deze vind je terug in je arbeidsvoorwaarden. Naast duidelijkheid vinden wij een prettige werk-privébalans belangrijk. Zeker omdat Redwavers verantwoordelijk en regelmatig ook risicovol werk doen, is goed tot rust kunnen komen van groot belang. Daarom zorgen wij er altijd voor dat werk en ontspanning in balans zijn.

Offshore werkschema

Een aantal weken weg zijn van huis is niet voor iedereen altijd even makkelijk. Daarom bespreken we vooraf heel goed met jou of zo’n werkschema bij jou past. Past een dergelijk rooster in jouw of jullie leven? Dan biedt offshore werk naast periodes van afwezigheid, ook langere periodes van vrije tijd thuis. Zodat je alle tijd en ruimte hebt om aandacht te besteden aan familie, vrienden, hobby’s of klussen die normaal altijd blijven liggen. Hier lees je meer over de verschillende offshore werkschema’s. 

Ploegendienst

Als je onshore aan de slag gaat, dan werk je vaak in ploegendiensten. Dit betekent dat je op wisselende tijden werkt, maar wel een paar dagen achter elkaar op dezelfde tijd begint en stopt. Het werkrooster hangt af van je functie, je opdrachtgever en het project waar je aan werkt. Hier lees je meer over het werken in ploegendienst. 

Trainingen en certificeringen

Voor het werken in de offshore en onshore industrie geldt een strenge wet- en regelgeving. Per vakgebied en project kunnen deze verschillen. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat je altijd volledig getraind en gecertificeerd aan het werk gaat. Verloopt je training? Wij zorgen ervoor dat je op tijd de herhaling doet zodat je gecertificeerd blijft en altijd klaar voor je opdracht. Heb je zelf extra opleidingswensen of zien wij (doorgroei)mogelijkheden voor jou? Dan gaan we persoonlijk in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Heb je nog vragen over het werken voor een detacheerder bijvoorbeeld? Check de veelgestelde vragen of neem contact op met één van onze Recruiters.

Collega’s aan het woord

Wil jij je laten inspireren door jouw (toekomstige) collega’s? Lees en bekijk dan hun ervaringen en verhalen over werken in de offshore en onshore industrie.

Collega’s aan het woord