Geen klus maar een carrière

Wij zorgen ervoor dat jij aan de slag kunt op de werkplek die het best bij je past. En om hier achter te komen willen we goed weten wie je bent, wat je kunt en vooral wat jij belangrijk vindt. We hebben daarom ook altijd een persoonlijk intakegesprek met jou, voordat we voor jou op zoek gaan. En als we een passende functie gevonden hebben, word je bij het gehele sollicitatie- en inwerkproces begeleid door je eigen Fieldmanager. Zo houden we de lijnen kort en zorgen we ervoor dat je altijd goed terecht komt. Of je nu voor het eerst voor ons aan de slag gaat, of naar een volgende uitdaging wilt doorgroeien: wij maken er persoonlijk werk van.

Wat is detachering?

Redwave is een technische detacheerder. Dat betekent dat je bij ons in dienst treedt en wij voor jou op zoek gaan naar een passende functie bij een opdrachtgever. Je hebt dus een contract bij ons, maar kunt werken voor verschillende opdrachtgevers en projecten. Wij betalen jouw salaris en je werkt volgens onze arbeidsvoorwaarden, ongeacht bij welke opdrachtgever je aan de slag gaat. Zo weet je altijd precies waar je aan toe bent. Het is onze bedoeling om jou een baan voor de langere termijn te bieden en samen te kijken naar wat het beste bij jou en bij onze verschillende opdrachtgevers past.

Persoonlijk contact

Zodra je bij ons in dienst treedt, word je gekoppeld aan jouw eigen Fieldmanager. Bij deze persoon kan je terecht met al je vragen, bijvoorbeeld over je inchecktijden, maar ook als je nieuwe persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) nodig hebt. Jouw Fieldmanager weet precies wanneer jouw certificaten verlopen en zorgt ervoor dat je jouw trainingen op tijd kunt refreshen. Zo kan jij je volledig richten op je werk en hoef je je over de randzaken geen zorgen te maken.

Met elkaar, voor elkaar

Wij zijn doeners, net als jij. En omdat we al 30 jaar in de industrie actief zijn, weten we dat je in de offshore en onshore hard zult gaan werken. Vuile handen maken, een uurtje langer door of een shift overnemen van een zieke collega, dat hoort er allemaal bij. Niet omdat het moet, maar omdat anderen het ook voor jou zouden doen. Buiten het harde werk om, maken we natuurlijk ook tijd voor ontspanning en leuke dingen doen. Jaarlijks organiseren wij bijvoorbeeld de Redwave Touches Homebase Days. Een feest voor al onze medewerkers waarbij ook jouw thuisfront meer dan welkom is. Wij weten immers hoe belangrijk je partner, familie en vrienden zijn. Werkjubilea worden ook jaarlijks gevierd met alle andere collega’s die een mijlpaal behalen en natuurlijk met het thuisfront. Zo werken én vieren we met elkaar en voor elkaar.

Kunnen wij je helpen?

Werk je bij Redwave? Dan kun je op onze website veel antwoorden vinden op vragen die ook andere collega’s hebben. Bijvoorbeeld over wat een technische detacheerder allemaal voor je doet, betalingsperiodes, wanneer je je salaris ontvangt en meer veelgestelde vragen.

Staat jouw vraag er niet tussen of wil je gewoon graag iemand persoonlijk spreken? Op onze teampagina vind je de juiste persoon of afdeling voor jouw vraag.

Collega’s aan het woord

Wil jij je laten inspireren door jouw (toekomstige) collega’s? Lees en bekijk dan hun ervaringen en verhalen over werken in de offshore en onshore industrie.

Collega’s aan het woord