Nu inschrijven, straks starten

Wat is een pool?

De wereld staat momenteel aardig op zijn kop en dit heeft extra veel invloed op het ontstaan van nieuwe vacatures in de offshore industrie. Jij wilt echter geen kansen missen. Sterker nog, jij wilt vooraan staan zodra die nieuwe concrete vacature ontstaat. Vanzelfsprekend is het voor ons net zo interessant om jou dan snel te kunnen helpen. Om die reden vind je bij ons, naast de vacatures waarin je direct kunt starten, ook vacatures waarbij nog niet direct duidelijk is wanneer het startmoment is.

Wil jij geen kansen missen?

Wanneer je voor dit soort vacatures solliciteert en je profiel past, dan gaan wij alvast met jou in gesprek. We gaan het hele voortraject al met je aan. We zorgen ervoor dat je goed op de hoogte blijft en zullen regelmatig contact met jou hebben. Je maakt dan deel uit van onze pool voor deze functie. Zodra er een positie vrijkomt, kunnen we er samen voor zorgen dat jij zo snel mogelijk kunt starten.

Zijn alle vacatures nu pool vacatures?

Nee! In het vacatureoverzicht vind je zowel de  normale ( direct/op korte termijn starten) vacatures als de pool vacatures. Wanneer je de volledige tekst bekijkt, herken je een pool vacatures aan de toevoeging onder het kopje “Nu inschrijven, straks starten”. Voor alle andere banen geldt dat er direct of op korte termijn gestart kan worden.

Meer weten over de pool vacatures? Neem contact met onze Recruiters op of kijk in het vacatureoverzicht.

Collega’s aan het woord

Wil jij je laten inspireren door jouw (toekomstige) collega’s? Lees en bekijk dan hun ervaringen en verhalen over werken in de offshore en onshore industrie.

Collega’s aan het woord