Wat is detachering?

Welke 10 voordelen heeft dit voor jou?

Zoek jij de zekerheid van een vast contract? Wil je daarbij de flexibiliteit om bij verschillende opdrachtgevers te werken? Dan is het werken voor een detacheerder zeker een interessante optie. Hoe werkt het en wat zijn de voordelen van detachering voor jou als werknemer?

Wat is detachering?

Redwave is een detacheerder. Dat is niet hetzelfde als werken op uitzendbasis! Jij kunt als gedetacheerde niet zomaar ontslagen worden. Werken voor een detacheerder betekent dat jij als medewerker bij ons in dienst komt en dus ook bij ons een contract tekent. Wij zoeken voor jou een passende offshore of onshore opdracht en een interessante opdrachtgever. Of je nu veel variatie in je projecten wilt, of juist meer vastigheid bij één opdrachtgever prettig vindt, wij maken de perfecte match tussen jou en je werkplek.

Wat voor voordelen zitten er aan het werken voor een detacheerder?

Werken voor een detacheerder zoals Redwave houdt in dat je veel gevarieerde werkervaring opdoet. Je verzamelt ontzettend veel kennis en werkt aan je vaardigheden. Op professioneel gebied kun jij je snel ontwikkelen en dat vergroot jouw kans op doorgroeimogelijkheden. Je leert werken met verschillende mensen, culturen, processen enzovoort.

Daarnaast, omdat je zulke verschillende opdrachten uitvoert, weet je snel wat je ligt en wat niet. Na ieder project kun je dit aangeven zodat we rekening kunnen houden met jouw ambities. Je hoeft dus geen jaren te werken om uit te zoeken wat jouw ideale baan is. We begeleiden jouw werktraject persoonlijk.

Dit alles met de zekerheid van in vaste dienst zijn! Je hebt dan gewoon een vast inkomen terwijl je verschillende tijdelijke projecten uitvoert.

10 voordelen voor jou als werknemer

Als we het kort voor je samenvatten, dan biedt het werken als gedetacheerde jou de volgende voordelen:

  1. Je hebt zekerheid én een vast inkomen
  2. Je gaat werkervaring opdoen bij verschillende bedrijven
  3. Je hebt veel afwisseling door (zowel korte als langdurige) projecten
  4. Je kan jouw eigen ambities en sterktes ontdekken
  5. Je kunt jouw carrière makkelijk bijsturen
  6. Je hebt goede arbeidsvoorwaarden
  7. Je hebt toegang tot (bijna) alle vacatures in de offshore en onshore industrie
  8. Je krijgt mogelijkheden bij opdrachtgevers waar je zelf misschien wel nooit van hebt durven dromen
  9. Je kan rekenen op persoonlijke begeleiding
  10. Je breidt jouw netwerk uit met veel interessante vakgenoten

Ik wil onshore of offshore werken!

Hier kun je zoeken naar onshore en offshore vacatures. Weet jij meteen wat je wil? Mooi! Stuur dan gelijk je cv in via de knop onderaan een Redwave vacature. Weet je nog niet wat voor onshore of offshore banen bij jou passen? Dan neemt ons Redwave Recruitment team graag contact met je op om jouw mogelijkheden te bespreken. Stuur in dat geval een open sollicitatie in.