RedWave biedt jou kansen bij Engie E&P!

Engie E&P biedt jou een inspirerende werkomgeving waar je samenwerkt met gespecialiseerde professionals die graag hun kennis en passie voor techniek met je delen in de wereld van Exploration and Production.

Als werkgever  waarderen wij onze werknemers, hun veiligheid heeft onze hoogste prioriteit. We behandelen elkaar met respect en werken samen als een team om de beste resultaten te behalen. Het feit dat Engie E&P een internationaal bedrijf is, biedt jou veel mogelijkheden. Zoals deel uitmaken van  een netwerk van ervaren, technische experts in de industrie en samen met ons werken aan toonaangevende, internationale projecten.

Houd jij van een uitdaging? Ben jij bereid om dingen op een andere manier, maar wel veilig te doen? Wil jij ook altijd het beste uit jezelf halen en zo een prestatie van hoge kwaliteit neerzetten? Dan wil RedWave graag met jou bespreken hoe jouw toekomst bij Engie E&P er uit kan zien.

* copyright foto's Engie E&P

Lijkt je dat iets?

RedWave beweegt met de huidige ontwikkelingen in de olie- en gasindustrie mee. Om dat mogelijk te maken zijn we altijd op zoek naar technische mensen die het verschil maken. Wanneer wij een exclusieve opdracht krijgen, starten we met het benaderen van ons eigen netwerk en database. Geheel vrijblijvend mag je jouw gegevens toevoegen aan ons bestand.