Wat Redwave voor je doet

Het vakgebied van onze opdrachtgevers is ook al meer dan dertig jaar ons werkterrein. Wij weten wat belangrijk is en zorgen daardoor altijd voor de beste collega op de juiste plek. Of je nu behoefte hebt aan een tijdelijke collega of iemand voor de langere termijn, wij leveren een passende maatwerkoplossing. Onze medewerkers zijn altijd volledig gecertificeerd en opgeleid voor hun werk. Daarnaast herken je Redwavers aan hun mentaliteit: veiligheid staat bij ons voorop en afspraken komen wij altijd na. Zo weet je altijd wat je aan ons hebt.

Wij doen

Jij zoekt een betrouwbare professional voor de korte of langere termijn die zo snel als mogelijk aan de slag kan. Iemand die zijn vak verstaat en de ‘klus klaart’, ongeacht de uitdaging. Als technisch detacheerder in de offshore en onshore industrie nemen wij deze zoektocht uit handen. Een persoonlijke Accountmanager zorgt samen met onze Recruiters voor de perfecte aanvulling op jouw team. Redwavers verstaan hun vak, kennen de industrie en beschikken over de werkmentaliteit die daarbij past. In een Redwaver vind je dus de beste nieuwe collega op de juiste plek, zonder dat het kostbare HR- en Recruitmenttijd kost.

Wij draaien al meer dan dertig jaar mee in zowel de offshore als onshore wereld. Voor ons is het dan ook vanzelfsprekend dat onze organisatie en onze medewerkers aan de geldende veiligheidsnormen en certificeringen voldoen. Deze veiligheid en de hierbij passende mentaliteit die in het werkveld van onze opdrachtgevers zo belangrijk zijn, zitten in ons DNA. En omdat wij kandidaten persoonlijk spreken en selecteren voordat wij ze plaatsen, weten we zeker dat jouw nieuwe collega dit DNA ook bezit.

Je kunt van ons op aan

Onze medewerkers zijn geen namen op een loonstrook. Wij kennen onze medewerkers persoonlijk en weten wat hun drijfveren zijn om in deze industrie te werken. Het welzijn van onze medewerkers, hun persoonlijke ontwikkelingen en het belang van het thuisfront, staan bovenaan onze prioriteitenlijst. Deze betrokkenheid krijgen we ook terug. Redwavers zijn namelijk loyale, harde werkers die hun afspraken nakomen. Met ons en met onze opdrachtgevers.

Onze kantoren

Omdat wij investeren in onze relaties, hebben wij met veel van onze opdrachtgevers inmiddels langdurige samenwerkingen opgebouwd. Onze jarenlange ervaring in de industrie maakt bovendien dat wij weten waar de behoeftes van partijen in de markt liggen. Hierdoor kunnen wij goed met onze opdrachtgevers meedenken. Elk van onze drie kantoren heeft eigen expertises en specialisaties van waaruit wij onze partners in de industrie van dichtbij kunnen bedienen.

Onze opdrachtgevers

Elke industrie en elke organisatie kent zijn eigen uitdagingen en behoeftes. Daarom laten wij onze opdrachtgevers graag zelf aan het woord om je te vertellen wat Redwave voor hen doet.

Opdrachtgevers aan het woord