Planning en Logistiek

Jij werkt aan één van de grootste onderhoudsklussen van de afgelopen paar jaar. Het succes van deze shutdown is voor een groot deel van jou afhankelijk. Nog nooit zijn er zo veel medewerkers tegelijkertijd aan de slag geweest. Bij het coördineren van zo’n project komt ontzettend veel kijken. Jij zorgt ervoor dat alle mensen en materialen op tijd aanwezig zijn. Jouw collega’s rekenen immers op je. 

Wat kan ik doen binnen Planning en Logistiek?

Binnen Planning en Logistiek wordt er samengewerkt om mensen en goederen veilig en intact op het juiste moment op de juiste plek te krijgen. Een offshore platform ligt ver weg van voorzieningen zoals winkels en zorg en is alleen te bereiken met een helikopter. Daarom heeft inventarisatie van benodigde goederen een hoge prioriteit. De werkzaamheden binnen Planning en Logistiek komen offshore en onshore grotendeels overeen. Zo houd je je bezig met plannen, communiceren, laden, lossen en controleren. Planning en Logistiekmedewerkers zorgen er overal voor dat alles op een soepele manier blijft lopen. Vacatures die je in dit vakgebied tegenkomt zijn:

Waar kan ik werken binnen Planning en Logistiek?

Werken binnen Planning en Logistiek kan in de offshore en onshore industrie. Zo kun je aan de slag op bijvoorbeeld een productie- of boorplatform, op een windmolenpark, maar ook onshore in de scheepsbouw, zware industrie en petrochemie. In jouw werk als Planning en Logistiekmedewerker lever je een bijdrage aan exploratieboringen, de bouw van nieuwe windparken, de revisie van zware scheepsmotoren of de verplaatsing van complete compressiestations. 

Welke Planning en Logistiek vacatures vind ik bij Redwave?

Binnen dit vakgebied werken Redwavers in verschillende functies, zowel in de offshore als onshore industrie. In welke functie je ook aan de slag gaat, als Planning en Logistiekmedewerker vind je altijd grote diversiteit in projecten waarbij je betrokken bent. Je kunt zowel aan kortdurende (minimaal 3 maanden) als aan langdurende projecten (maximaal 2 jaar) werken. Als Planning en Logistiekmedewerker leg jij zowel de eerste als de laatste hand aan deze projecten. Daarna bereid je je weer voor op het volgende project. 

Waarom wil ik een Planning- en Logistieke functie?

Planning en Logistiek is een dynamisch vakgebied, omdat je constant in contact staat met veel verschillende partijen. Je houdt met allerlei aspecten rekening en zorgt ervoor dat alles op tijd georganiseerd is. Van bootmanifesten tot helikopterplanningen, jij regelt het. Jouw collega’s werken dag en nacht hard in een ruwe en dynamische omgeving; dankzij jou kan iedereen ‘gewoon’ aan de slag. Jij zorgt voor een soepel lopend proces.

Wil jij bijvoorbeeld werken als Werkvoorbereider?

Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij bieden regelmatig Planning en Logistiek vacatures aan. Bekijk ons actuele vacatureoverzicht of neem contact op met één van onze Recruiters. Wij nemen graag contact met jou op om je mogelijkheden te bespreken. Bekijk ook onze andere vakgebieden in de offshore en onshore industrie voor nog meer interessante uitdagingen.

Collega’s aan het woord

Wil jij je laten inspireren door jouw (toekomstige) collega’s? Lees en bekijk dan hun ervaringen en verhalen over werken in de offshore en onshore industrie.

Collega’s aan het woord