Office Support

De belangrijkste bedrijfsprocessen staan stil zonder de juiste ondersteuning. Vanuit planning en werkvoorbereiding zorg jij ervoor dat mensen en materialen op tijd en op de juiste plek aanwezig zijn. Via Inkoop zorg je ervoor dat de benodigde materialen tegen de scherpste voorwaarden zijn ingekocht. Zomaar wat voorbeelden van onmisbare ondersteuningsspecialiteiten die het werken in offshore en onshore industrie mogelijk maken. 

Wat kan ik doen binnen Office Support?

Vacatures binnen Office Support zijn er voor verschillende specialistische functies. In jouw werk ben jij de schakel tussen de uitvoerende medewerkers en alles wat zij nodig hebben om hun werk goed te kunnen doen. Binnen dit vakgebied vind je dan ook een grote diversiteit aan vacatures, zoals:

  • Planner
  • Inkoper/ Buyer
  • Werkvoorbereider
  • Document Controller
  • Administratief medewerker
  • Helicopter Administrator

Waar kan ik werken binnen Office Support?

Een Office Support vacature in de offshore en onshore wereld is niet alleen een kantoorfunctie. Je werkt ook geregeld in fabrieken en op het platform. Je ondersteunt jouw collega’s dus niet alleen op administratief niveau van een afstand, maar biedt jouw expertise ook ter plekke aan. Als Werkvoorbereider voer je bijvoorbeeld inspecties uit bij installaties die onder jouw verantwoordelijkheid vallen. Deze installaties vind je offshore op de platformen of onshore bij fabrieken. 

Wat kan ik bij Redwave doen als ik wil werken binnen Office Support?

Vacatures binnen Office Support zijn er voor verschillende functies zowel offshore als onshore. In welke functie je ook aan de slag gaat, als Office Support medewerker vind je altijd grote diversiteit in projecten waarbij je betrokken bent. Jij legt de eerste en de laatste hand aan deze projecten. Je kunt zowel aan een kortdurende (minimaal drie maanden) als aan een langdurende opdracht (maximaal twee jaar) werken. Juist door die afwisselende projecten zien wij dat wij langdurige dienstverbanden hebben. Onze Office Support medewerkers zijn gemiddeld acht jaar in dienst, maar dienstverbanden van meer dan achttien jaar zijn geen uitzondering.

Waarom wil ik ondersteuning bieden in de offshore en onshore industrie?

Iedere vacature en ieder project is weer anders. De Redwavers binnen Office Support kiezen voor dit werk vanwege het unieke en afwisselende karakter van de werkzaamheden in de offshore en onshore industrie. Je draagt bij aan een bijzonder werkproces, want zelfs vanuit jouw ondersteunende rol sta je dicht op het productieproces. De onmisbare ondersteuning die je binnen verschillende projecten als Office Support geeft, bieden jou een dynamische en langdurige carrière.

Wil jij bijvoorbeeld werken als Werkvoorbereider?

Bekijk dan welke vacatures we nu hebben. Office Support vacatures hebben we namelijk heel vaak. Ga je liever eerst met een Recruiter in gesprek? Zoek dan contact via deze pagina. Bekijk ook vooral onze andere vakgebieden nog even! We horen graag van je.

Collega’s aan het woord

Wil jij je laten inspireren door jouw (toekomstige) collega’s? Lees en bekijk dan hun ervaringen en verhalen over werken in de offshore en onshore industrie.

Collega’s aan het woord