Werken als Allround Metaalbewerker

Jij gaat doen wat je het liefst doet: werken met je handen! Werken als Allround Metaalbewerker betekent werken als Fitter, IJzerwerker, Flensmonteur en Lasser in één. Jouw functie is dus veelzijdig, zowel qua inhoud als qua werkplekken. Jij gaat aan de slag bij diverse werkplaatsen en werkt aan allerlei verschillende installaties en onderdelen.  

Als allround vakman of -vrouw houd je ervan om aan verschillende metaalconstructies en installaties te werken. Of je nu werkt aan de constructie van bankwerken, stukken moet lassen, metaalcomponenten in de nieuwbouw klaarmaakt of reparatie- en onderhoudswerkzaamheden uitvoert. Jij deinst voor geen enkele verantwoordelijkheid terug. Dat maakt ook dat elke werkdag voor jou weer anders is. In de ochtend ben je bijvoorbeeld het ene moment aan het fitten, terwijl je het volgende moment met een slijptol aan de gang gaat om het oppervlak van een constructie glad te krijgen. Halverwege de dag is het uiteraard tijd voor een welverdiende lunch, zodat je daarna weer fris kunt beginnen aan de kwaliteitscontrole die nog op de planning staat voor die dag.

Werksfeer binnen Constructie en Onderhoud

Als Metaalbewerker is het belangrijk dat je je goed kunt aanpassen en dat je je flexibel opstelt. Vanwege het projectmatige karakter van het werk, kom je namelijk op veel verschillende werkplekken terecht. De sfeer is vaak informeel, de teams zijn hecht en de communicatie verloopt direct. Je werkt in diverse kleine teams van zo’n vier man, maar werkt soms ook zelfstandig. Ook ga je de ene keer in de buitenlucht aan de slag, terwijl je een andere keer staat te klussen in een werkplaats. Het is hard werken en je moet dan ook niet bang zijn om vuile handen te krijgen.

Ontwikkeling binnen Constructie en Onderhoud

Ga je aan de slag bij Redwave, dan krijg je als Allround Metaalbewerker bij jouw start al een bovengemiddeld salaris. Ook heb je verschillende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Zo maak je jezelf nog breder inzetbaar en kun je groeien, ook in je salaris.

Bij Redwave geven we je graag de kans om verder te leren en je te specialiseren in diverse gebieden. Zo leren wij je bijvoorbeeld hoe je technische tekeningen moet aflezen. Het vakgebied Constructie en Onderhoud, waaronder jouw werkzaamheden als Allround Metaalbewerker vallen, is een vakgebied dat niet stilstaat. Zo worden er constant nieuwe technieken en apparaten ontwikkeld om het werk beter en efficiënter te kunnen uitvoeren. Wij zorgen ervoor dat jouw vaardigheden op peil blijven, zodat jij zo snel mogelijk met deze nieuwe technieken en apparaten kunt werken.

Omdat Allround Metaalbewerker een zelfstandige en creatieve functie is, waarin je veel vrijheid krijgt, kun jij je eigen werkstijl ontwikkelen. Ook zal je geregeld met verouderd materiaal werken, waar geen technische tekeningen (meer) van zijn. Als inventieve en ervaren Metaalbewerker bedenk jij dan zelf een plan voor het aanpakken van zo’n project. Zo blijf jij jezelf uitdagen.

Variatie

Werk je als Allround Metaalbewerker, dan heb je veel variatie in:

  • Je werkzaamheden
  • Projecten en opdrachtgevers
  • Werklocaties door heel Noord-Holland en Zuid-Holland
  • Je collega’s
  • Installaties en onderdelen

Wil jij werken als Allround Metaalbewerker?

Wij zetten jou graag op verschillende projecten in! We hebben vaak vacatures voor Constructie en Onderhoud specialisten. Bekijk hier ons actuele vacatureoverzicht of neem contact op met één van onze Recruiters. Je kunt ook onze andere vakgebieden en functies in de offshore en onshore industrie bekijken.

Collega’s aan het woord

Wil jij je laten inspireren door jouw (toekomstige) collega’s? Lees en bekijk dan hun ervaringen en verhalen over werken in de offshore en onshore industrie.

Collega’s aan het woord