Constructie en Onderhoud

Je begint je week in de werkplaats, zwoegend op industriële machines. De vegen staan op je voorhoofd. Dinsdag rijd je weer naar een andere locatie en sta je te klussen in een brandschone omgeving. Ook de rest van je werkweek zit vol met variatie. Zo werk je in het havengebied en pak je daarna je spullen om offshore aan de slag te gaan.

Wat kan ik doen binnen Constructie en Onderhoud?

Ga je aan de slag binnen Constructie en Onderhoud, dan zet jij je in voor het opbouwen en in goede staat draaiend houden van materialen en installaties. Als Constructiespecialist ben je vooral bezig met het verplaatsen, afbreken, renoveren, installeren of opbouwen van een structuur. Ben je een Onderhoudsexpert, dan voer je je werk op verschillende manieren uit. Zo heb je reactief onderhoud, waarbij je directe klachten vermindert, correctief onderhoud, waarbij je defecten herstelt en curatief onderhoud, waarbij het oplossen van problemen met een installatie centraal staat. Daarnaast voer je preventieve onderhoudswerkzaamheden uit, waarmee je voorkomt dat er in de toekomst problemen of defecten ontstaan. Door additief onderhoud te plegen, help je bij het verbeteren van de kwaliteit van een machine of installatie.

Werk je binnen Constructie en Onderhoud, dan kunnen je werkzaamheden zeer divers zijn. Werkzaamheden bestaan bijvoorbeeld uit het wijzigen van structuren, het bouwen van installaties en het beschermen daarvan tegen ruige omstandigheden. Je kunt in dit vakgebied bijvoorbeeld aan de slag als:

Waar kan ik werken binnen Constructie en Onderhoud?

Vacatures binnen Constructie en Onderhoud vind je zowel offshore als onshore. Je kunt binnen dit vakgebied aan het werk gaan op een productie- of boorplatform, op een windmolenpark, maar ook onshore in de scheepsbouw, de zware industrie en de petrochemie. Zo lever jij een bijdrage aan bijvoorbeeld exploratieboringen, de bouw van nieuwe windparken, het onderhoud van zware scheepsmotoren of de constructie van complete compressiestations.

Wat kan ik bij Redwave doen als ik wil werken binnen Constructie en Onderhoud?

Omdat je in Constructie en Onderhoud veel verschillende functie en vacatures tegenkomt, vind je een grote diversiteit aan werkzaamheden. Daardoor kun je bij een groot aantal projecten worden ingezet. Wij bieden je voornamelijk projecten waarbij reactief onderhoud plaatsvindt. Omdat we je graag zo breed mogelijk willen kunnen inzetten, bieden wij je de kans om je steeds verder te ontwikkelen. We bieden verschillende specialisatiecursussen aan. Zo kun je bijvoorbeeld via een training leren hoe je flensverbindingen in leidingsystemen kunt monteren en demonteren.

Waarom wil ik werken binnen Constructie en Onderhoud?

Jij werkt graag met je handen en houdt van afwisseling in je werk. Omdat je zelf al handig en veelzijdig bent, past het gevarieerd werken binnen Constructie en Onderhoud goed bij jou. Je komt overal: bij verschillende opdrachtgevers, op diverse werkplekken en tussen verschillende mensen en culturen. Jouw werk kan overal in Nederland plaatsvinden. Het werk is de ene dag rommelig en ruig, terwijl je de andere dag volgens strenge hygiënische voorschriften aan de slag gaat. Geen dag is hetzelfde en iedere dag kun jij laten zien hoe breed inzetbaar jij bent.

Wil jij werken binnen Constructie en Onderhoud?

Bekijk dan vooral ons actuele vacatureoverzicht of neem contact op met één van onze Recruiters! We bespreken graag jouw mogelijkheden binnen Constructie en Onderhoud of binnen een van onze andere vakgebieden in de offshore en onshore industrie.

Collega’s aan het woord

Wil jij je laten inspireren door jouw (toekomstige) collega’s? Lees en bekijk dan hun ervaringen en verhalen over werken in de offshore en onshore industrie.

Collega’s aan het woord