WhatsApp vacature alert

Veelgestelde vragen

Op deze pagina vind je antwoorden op de veelgestelde vragen over de WhatsApp vacature alert.  

Hoe werkt de vacature alert?

Wanneer je op dit moment geen vacature ziet die bij jou past, kun je je aanmelden voor de WhatsApp vacature alert. Het enige dat jij hiervoor hoeft te doen is wat (basis)gegevens en jouw voorkeuren invullen. Op het moment dat wij een vacature hebben die bij jou past, ontvang je een appje van ons.

Hoe vaak ontvang ik een WhatsApp bericht met vacatures?

We kunnen je vooraf niet precies zeggen hoe vaak je een appje zal ontvangen. Dit hangt af van hoe vaak wij nieuwe vacatures hebben die passen bij jouw ingestelde voorkeuren. Wat we wel kunnen beloven is dat jij direct een appje ontvangt zodra er een match is.

Hoe kan ik mij inschrijven?

Je inschrijven voor de Vacature Alert is heel eenvoudig. Op dit formulier hoef je alleen wat (basis)gegevens en jouw voorkeuren in te vullen. Nadat je op opslaan hebt geklikt is jouw inschrijving geregeld!

Kan ik mij voor meerdere vacatures aanmelden?

Ja, bij het inschrijven kun je aangeven in welke vacatures jij geïnteresseerd bent, dit kunnen er uiteraard meer dan één zijn. Je kunt kiezen tussen de offshore en onshore industrie en uit de verschillende vakgebieden. Daarnaast vragen wij je ook aan te geven of wij rekening moeten houden met een regio waarin jij wilt werken.

Kan ik mijn voorkeuren tussentijds aanpassen?

Wanneer jij de door jouw opgegeven voorkeuren wilt aanpassen, dan kun je dat doen door in het WhatsApp gesprek te reageren met AANPASSEN. Vervolgens zullen wij je vragen naar de nieuwe voorkeuren die jij wilt instellen.

Ik wil de Vacature Alert niet meer ontvangen, wat moet ik doen?

Wil jij je afmelden voor de Vacature Alert Service, dan kun dat doen door in het WhatsApp gesprek te reageren met AFMELDEN. Natuurlijk kun jij je op een later moment altijd weer opnieuw aanmelden.

Wat als ik wil solliciteren op een toegestuurde vacature?

Zodra er een vacature is die matcht met jouw voorkeuren ontvang jij een bericht. Als jij op dit bericht reageert met JA, dan wordt jouw sollicitatie automatisch verwerkt en nemen wij verder contact met je op. Hoe dit werkt staat ook duidelijk in het bericht dat je ontvangt.

Wat kan ik doen als ik nog vragen heb over de vacatures die mij toegestuurd worden?

Bij alle vacatures kun je een contactpersoon terugvinden. Met deze persoon kan je bellen, mailen of direct jouw vraag stellen via WhatsApp.

Waar wordt mijn telefoonnummer nog meer voor gebruikt?

Laten we voorop stellen dat Redwave het erg belangrijk vindt om verantwoordelijk om te gaan met jouw persoonlijke gegevens! Jouw telefoonnummer wordt dan ook alleen maar gebruikt voor het toezenden van berichten voor de vacature alert service. Meer informatie over dit onderwerp vind je onze privacyverklaring.

Waarom ontvang ik de vacature alert via WhatsApp?

Omdat onze sollicitanten hebben aangegeven graag via WhatsApp op de hoogte te worden gehouden, heeft Redwave heeft ervoor gekozen om deze service via WhatsApp aan te bieden. Zo maken wij de communicatie kort, snel en makkelijk voor jou.