15 korte sollicitatietips waar je wat aan hebt!

Je weet het helemaal zeker, de vacature die jij nu hebt gezien, dit wordt jouw volgende baan! Je moet alleen nog laten zien dat jij de perfecte kandidaat bent. Dat begint bij jou, wie jij bent, wat je kunt en wat jij wilt. En hoe laat je dat dan zien? Solliciteren blijft toch altijd spannend. Wij hebben een aantal tips & tricks voor je op een rijtje gezet die je kunnen helpen bij het maken van een goed cv en bij de voorbereiding op jouw sollicitatiegesprek. Succes met je sollicitatie en we hopen je snel te zien en spreken!

Hoe maak ik een goed cv?

Wil jij ervoor zorgen dat jouw cv laat zien dat jij de beste kandidaat voor de baan bent? Klik dan snel op de korte en praktische tips die we voor jou op een rijtje hebben gezet:

1. Welke contactgegevens mogen niet ontbreken
2. Pas jouw cv aan naar de vacature
3. Wat vertel je over jezelf
4. Wel of geen foto op je cv
5. Jouw werkervaring
6. Je opleidingen, cursussen en certificaten
7. Waar je goed in bent
8. Hoe blijft jouw cv goed leesbaar

Een gewoon goed sollicitatiegesprek voeren?

Gefeliciteerd! Je bent uitgenodigd voor het sollicitatiegesprek. We geven je korte en krachtige tips waarmee jij het beste van jezelf kunt laten zien:

9.   Hoe bereid jij je voor
10. Wat trek je aan
11. Kom op tijd
12. Wat moet je zeker niet vergeten
13. Wat kun je verwachten
14. Wat verwachten wij van jou
15. Wat zegt je lichaamstaal

 

Collega’s aan het woord

Wil jij je laten inspireren door jouw (toekomstige) collega’s? Lees en bekijk dan hun ervaringen en verhalen over werken in de offshore en onshore industrie.

Collega’s aan het woord