Ons sollicitatieproces

Een duidelijk en kort sollicitatieproces. Het is belangrijk dat we elkaar in een korte periode goed leren kennen. Hiervoor gebruiken wij het volgende proces. 

Stap 1.

Solliciteren via het sollicitatieformulier

Je start het sollicitatieproces door hier  jouw gegevens in te vullen. Stuur ons in ieder geval je voor- en achternaam, je telefoonnummer, e-mailadres en je cv. Het toevoegen van een motivatiebrief is niet verplicht, maar wel verstandig. Daarmee hebben we namelijk meteen een eerste indruk van jouw wensen en ambities. Zo laat jij je direct van je beste kant zien.

Stap 2.

Onze recruiter neemt contact met je op

Omdat jij je sollicitatieformulier zo volledig mogelijk hebt ingevuld, weten we al behoorlijk veel van je. Toch willen we graag nog meer van je weten. In een telefonisch gesprek met onze Recruiter vertel je over jezelf, je werkervaring, jouw technische kennis en je wensen. Zo leren we elkaar wat beter kennen. Na dit gesprek beslissen we of er een fysiek sollicitatiegesprek wordt ingepland.

Stap 3.

Eerste en tweede sollicitatiegesprek

Om een optimale match te kunnen maken tussen jou en jouw toekomstige baan, praten we graag nog even met je verder. Wij nodigen jou hiervoor het liefst uit bij ons op kantoor, maar het kan ook zijn dat wij dit gesprek via videobellen doen. In sommige gevallen ga je (daarna) ook nog op gesprek bij de opdrachtgever. Zo weten we zeker dat iedereen fijn met elkaar gaat samenwerken.

Stap 4.

Arbeidsvoorwaarden bespreken

In dit gesprek bespreken wij de voorwaarden van jouw contract. Samen controleren we de inhoud en zetten de puntjes op de i. Als vervolgens alles duidelijk is, hoef jij nog maar één stap te zetten…

Stap 5.

Je contract ondertekenen!

Gefeliciteerd, wij zijn collega’s geworden! Het werken in de bijzondere wereld van de offshore of onshore industrie kan beginnen.

Collega’s aan het woord

Wil jij je laten inspireren door jouw (toekomstige) collega’s? Lees en bekijk dan hun ervaringen en verhalen over werken in de offshore en onshore industrie.

Collega’s aan het woord