RedWave Touches Homebase Days 2018 Rotterdam Experience

Voor jou en je homebase

Kom jij ook naar de RedWave Touches Homebase Days in Rotterdam op 3 OF 17 november?! Of je nu alleen komt of samen met je homebase, je gaat een onvergetelijke dag Rotterdam beleven. De kans om te laten zien en/of zelf te ervaren wat offshore nou eigenlijk inhoudt en de wereldstad Rotterdam te ontdekken. Maak kennis met de directie en leer RedWave beter kennen! Geniet van gratis parkeren, vrij reizen door Rotterdam met het OV, het Maritiem Museum inclusief Offshore Experience, een lunch en korting op heel veel leuke activiteiten en restaurants. Regel nu jouw check-in!

Op deze pagina vind je:

Houd de pagina in de gaten voor updates en meer RedWave Touches Homebase informatie!


Stappenplan van jouw check-in

Zoals je in de mail hebt kunnen lezen kan je jezelf en jouw homebase via de check-in button op deze pagina aanmelden. Dat doe je volgens:

Stap 1

Meld je aan via de check-in button hieronder. Jij meld je aan met jouw naam en je krijgt op het aanmeldformulier de mogelijkheid aan te geven wie jij meeneemt op 3 of 17 november. Let op: de inschrijving is pas definitief op het moment dat je het aanmeldformulier verzendt. Scroll dus door tot je de verzenden button tegenkomt!

Stap 2

Binnen 5 dagen na het verzenden van je aanmelding, ontvang je van ons een bevestiging per mail. Hier vragen wij je om wat aanvullende info over je homebase zodat wij precies weten wie er met jou meekomen en we ook voor hen een museumticket, Welcome to Rotterdam Card en lunchpakket kunnen reserveren.

Stap 3

In de week voor de datum van jouw keuze mailen wij je nog de laatste tips & tricks om succes, plezier en een onbezorgde dag te garanderen.

Stap 4

Genieten van de RedWave Touches Homebase Days!


Regel hier direct jouw boarding-pass

 

Kan je helaas niet komen? Klik dan hier


Hoe werkt de Welcome to Rotterdam Card? 

De Welcome to Rotterdam Card bestaat uit:

  • Een OV-chipkaart, uitsluitend geldig op de RedWave Touches Homebase dag van jouw keuze (tot 04.00 uur in de aansluitende nacht) 
  • Een kortingspas (25% op meer dan 50 attracties, musea, restaurant etc.!)
  • Een Rotterdam City Map.

De hele dag kunnen jij en je homebase hier gratis mee reizen en parkeren. De Card heb je namelijk nodig om het parkeerterrein mee uit te rijden, dus verlies hem niet! Vergeet ook niet altijd in- en uit te checken met de OV-chipkaart, anders heb je geen geldig vervoersbewijs en riskeer je een boete. 


Het Maritiem Museum & de Offshore Experience

Het hoogtepunt van de RedWave Touches Homebase Days is een bezoek aan het Maritiem Museum. Het museum ligt in de oudste en grootste museumhaven van Nederland waar je op historische schepen en kranen beleeft hoe de wereldhaven Rotterdam op deze plek begon. Ontdek in het jouw gekozen dagdeel de enorme invloed van de maritieme wereld op ons dagelijks leven. Ga mee op reis door het maritieme heden en verleden in eigentijdse tentoonstellingen voor grote én kleine avonturiers.

Een must in het museum is de Offshore Experience, de meeste collega’s zullen zich hier als een vis in het water voelen. Hoe gaaf om met jouw homebase te kunnen delen wat jij die weken op zee nu eigenlijk ervaart!

Ga in de 'Offshore Experience' mee op een uitdagende zoektocht naar energie op zee. Je waant je aan boord van een platform op zee en tot drie kilometer onder water. Ervaar zélf hoe boormeesters, kraanmachinisten, windmolenspecialisten en helikopterpiloten hun uitdagende werk midden op zee weten te klaren. En denk mee over de energiewinning van morgen. De wind op zee is altijd hard en de golven metershoog.


Hoe sterk zijn jouw zeebenen? Test jouw skills in de Offshore Experience!

Deze mag je zeker niet missen! Check hier alvast wat jou te wachten staat...


Hoe ziet de dag eruit?

Niets zo vervelend als in een ‘vreemde’ stad op een drukke zaterdag in het centrum te moeten zoeken naar een parkeerplekje... Op 3 of 17 november heb jij daar geen last van. Wij ontvangen je graag op de park & ride Kralingse Zoom aan de buitenring van Rotterdam. Hier kunnen alle RedWavers hun auto de hele dag gratis parkeren en ontvang je van ons meteen de Welcome to Rotterdam Card waarmee je vanaf de park & ride direct de hele dag gratis met het OV door Rotterdam kan reizen. Geen gestress in het verkeer en binnen 6 minuten sta je in het centrum van Rotterdam en vlakbij het Martitiem Museum. Ook aan de lunch hebben wij gedacht, die krijg je daar ook meteen van ons mee. 

Natuurlijk is alles ook voor je geregeld wanneer je rechtstreeks naar het Maritiem Museum komt. Jij kan je Welcome to Rotterdam Card en lunch dan ophalen bij de speciale RedWave ontvangstbalie in de hal van het Maritiem Museum. Vanaf 09.00 uur staat de RedWave crew hier voor jou klaar. 

Afhankelijk van het dagdeel dat je gekozen hebt, word je om 09.00 of om 13.00 uur verwacht in het Maritiem Museum.

Ik heb gekozen voor de ochtend in het Maritiem Museum

Vanaf 09.00 uur word je in de hal van het museum door ons ontvangen. De speciale RedWave ontvangstbalie met RedWave crew is niet over het hoofd te zien. Hier kan jij je inchecken voor jouw museum bezoek, je kan hier je jas kwijt zodat je je handen vrij hebt om bijvoorbeeld die helikopter binnen te halen tijdens de Offshore Experience. Ook krijg jij hier je museum boardingpass waarmee je toegang hebt tot het museum, de Offshore experience en de museumhaven met historische schepen en kranen. Je zal verrast zijn van wat het museum jong & oud te bieden heeft en vooral het ‘zelf doen en beleven’ staat centraal.

Op de eerste verdieping hebben we twee RedWave ruimtes beschikbaar. In de ene ruimte maakt iedere RedWaver om 11.30 uur persoonlijk kennis met de directie in een korte, informele en interactieve sessie (duur: 40 minuten). De andere ruimte is deze dagen omgedoopt tot de RedWaveMeetingPointRoom. Hier staan de hele dag koffie, thee, limonade en wat lekkers voor jou en je homebase klaar, ontmoet je collega’s voor een praatje, kunnen kinderen zich vermaken in de kleurhoek en er is nog meer te beleven wat wij nu nog niet verklappen ;). Het ochtendprogramma in het Maritiem Museum eindigt om 13.00 uur. Vervolgens heb je nog de hele middag om het maximale uit jouw Rotterdam Experience te halen. 

Ik heb gekozen voor de middag in het Maritiem Museum 

Staat jouw museumbezoek voor de middag gepland, raden wij je aan om vooral op tijd jouw Welcome To Rotterdam Card en lunchpakket op te halen. Ook voor jou is er vanaf 08.00 al een parkeerplaats beschikbaar op parkeerterrein de Kralingse Zoom. Zo kan je in de ochtend Rotterdam ontdekken, niets mooier dan een stad die ontwaakt en nog wat rustiger is dan de middagdrukte. 

Vanaf 13.00 uur word je in de hal van het museum door ons ontvangen. De speciale RedWave ontvangstbalie met RedWave crew is niet over het hoofd te zien. Hier kan jij je inchecken voor jouw museum bezoek, je kan hier je jas kwijt zodat je je handen vrij hebt om bijvoorbeeld die helikopter binnen te halen tijdens de Offshore Experience. Ook krijg jij hier je museum boardingpass waarmee je toegang hebt tot het museum, de Offshore experience en de museumhaven met historische schepen en kranen. Je zal verrast zijn van wat het museum jong & oud te bieden heeft en vooral het ‘zelf doen en beleven’ staat centraal.

Op de eerste verdieping hebben we RedWave ruimtes beschikbaar. In de ene ruimte maakt iedere RedWaver om 14.00 uur persoonlijk kennis met de directie in een korte, informele en interactieve sessie (duur: 40 minuten). De andere ruimte is deze dagen omgedoopt tot de RedWaveMeetingPointRoom. Hier staan de hele dag koffie, thee, limonade en wat lekkers voor jou en je homebase klaar, ontmoet je collega’s voor een praatje, kunnen kinderen zich vermaken in de kleurhoek en er is nog meer te beleven wat wij nu nog niet verklappen ;). Het middagprogramma in het Maritiem Museum eindigt om 16.00 uur en het museum sluit om 17:00 uur. 


Praktische informatie

Vanaf het parkeerterrein de Kralingse Zoom in Rotterdam reis je gratis naar het centrum van Rotterdam met het openbaar vervoer op je Welcome to Rotterdam Card. Je bent met de metro vanaf Perron A, B en C binnen 10 minuten in het centrum en laat het Maritiem Museum nou net daar zijn! Als je uitstapt bij de halte "Beurs", duurt het 6 minuten voor je bij het Museum naar binnen loopt. Daarnaast kan je natuurlijk zelf met het OV of bijvoorbeeld met de fiets komen en de RotterdamCard, een lunchpakket en de toeganskaarten bij het Maritiem Museum ophalen. 

Plan hier je route!


Mis dit niet in rotterdam

Misschien denk je al te weten wat Rotterdam te bieden heeft, de Euromast, de Kuip, Blijdorp zijn bekende bezienswaardigheden, maar wij weten zeker dat deze wereldstad je zal verrassen. Er is voor iedereen ontzettend veel te beleven. Bekijk je de stad vanaf het water, kies je voor de hippe straten met barretjes en restaurants, de Foodhallen en de ‘koopgoot’. Of ga je voor de minder bekende maar minstens zo leuke musea, alternatieve restaurantjes of geniet jij van je lunch in de buitenlucht in een van de vele parken in de stad? Ook voor de kinderen is er genoeg uitdaging, Plaswijckerpark, villa Zebra, de Ontdekhoek, een kleine greep uit de mogelijkheden. Je kan het zo gek niet bedenken of deze stad heeft het en jij bepaalt jouw route! Natuurlijk hebben we wel al even met je meegedacht en vind je hieronder een aantal van onze favorieten.

Extra leuk: op 17 november komt Sinterklaas aan in Rotterdam! De boot zal langs de Coolsingel varen en je kan zelfs je pietendiploma behalen. 

Tips & Tricks met korting met Welcome to Rotterdam Card
  • Hudson bar kitchen – restaurant met een Amerikaans tintje
  • Aloha bar – waar kinderen in een voormalig zwemparadijs rond kunnen razen
  • Apartt – waar je naast de kubuswoningen kunt genieten van lekker eten
  • Burger club – hamburgerrestaurant


 

Contact

Mocht je vragen hebben, check eerst of je vraag al in de "Vragen en antwoorden" op deze pagina staat. Zo niet, helpen wij je graag verder. Jouw Accountmanager weet natuurlijk ook van de hoed en de rand! 

Het RedWave Touches Homebase Days Team: Heleen, Sandy & Jennifer. 

Wij gebruiken cookies op deze website om het gebruik van de website makkelijker te maken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod op deze website en op websites van derden te verhogen. Klik op instellingen om aan te geven welke cookies je accepteert. Lees ons privacy statement of onze cookieverklaring voor meer informatie.