RedWave Academy

SNEL AAN HET WERK IN EEN FLEXIBELE FUNCTIE?

WELKOM BIJ REDWAVE ACADEMY!

Jouw ontwikkeling staat centraal. Met RedWave Academy zorgen we dat jij multi-skilled inzetbaar bent. Dat betekent dat je voor verschillende functies in aanmerking komt in diverse werkvelden of voor uiteenlopende projecten. Een harde eis vanuit ons is dat jij je zeer flexibel opstelt. De ene dag zit je in de helikopter onderweg naar je werkplek de andere dag stap je in de auto. Die flexibiliteit belonen we; na een half jaar en met een goede beoordeling, heb je uitzicht op een vast dienstverband. RedWave Academy bied jou dé kans om nieuwe dingen te leren, meer ervaring op te doen in de praktijk en een flexibele rol in te nemen binnen onze organisatie. Wat denk je ervan?

Een 8-daagse of 11-daagse opleiding op maat, halfjaarcontract mét een kans op een vaste baan?
De ene dag met een helikopter naar je werk en de andere dag met de auto?
Een uitdagende, flexibele baan met doorgroeimogelijkheden in de offshore én onshore?

KOM WERKEN BIJ DE MARKTLEIDER IN TECHNISCH PERSONEEL VAN NEDERLAND. ONSHORE EN OFFSHORE.

Ben jij per direct beschikbaar? Perfect!
Neem contact op met onze recruiters of laat je gegevens achter.

Jelle de Vlas via  0251 262509 of jdevlas@redwave.nl

ONZE FLEXIBELE MENSEN MAKEN HET VERSCHIL

RedWave gooit het over een andere boeg. Wij werken met technische mensen die het niet ontbreekt aan enthousiasme, motivatie en interesse in flexibel werk. Offshore én onshore. Dat is technisch personeel met multidisciplinaire skills en een achtergrond als fitter of flensmonteur. Herken jij jezelf?

De programma’s van RedWave Academy zijn speciaal ontwikkeld voor multi-skilled personeel in de offshore en onshore wereld: we combineren de werkzaamheden van fitters en riggers tot één flexibele functie. Alle Academy-programma’s van RedWave worden aangepast aan jouw specifieke kennisniveau: we verwachten wel dat jij relevante werkervaring hebt opgedaan in ons werkveld en een technische achtergrond hebt. 

Gezocht: RedWave Academy-specialisten met diverse skills!
Neem contact op met onze recruiters of laat je gegevens achter.

MAAR…. WHAT’S IN IT FOR YOU?

We zijn betrokken. En willen jouw talenten verder ontwikkelen en vergroten.
Willen wél investeren in onze mensen. Door een opleiding aan te bieden bij een erkend opleidingsinstituut. 
Voor de lange termijn. Wij bieden jou een contract voor minimaal een half jaar. 
Jouw flexibiliteit wordt beloond met een vast dienstverband na een goede evaluatie. 
Zodat jij groeit in het vak waar je goed in bent. 

Is dat iets voor jou?

WAT WE VAN JOU VRAGEN?

Wat heb jij te bieden? Uiteraard ben je communicatief vaardig, heb je technisch inzicht en ben je in hoge mate veiligheidsbewust. Dit is een spannende baan waarbij je betrokken bent bij uiteenlopende en uitdagende projecten! Een flexibele instelling is een absolute must om in aanmerking te komen voor de RedWave Academy. Wij vragen van jou flexibiliteit in aard van het werk, werklocatie en duur. 

Verder zijn de volgende (technische) skills en opleidingsniveaus op jou van toepassing:

  • Jij hebt een relevant VMBO/MBO-diploma in de techniek
  • Jij hebt relevante werkervaring als fitter of flensmonteur in de offshore of onshore 
  • Je beheerst de Engelse en Nederlandse taal

Wil je snel contact met een van onze recruiters? Bel of mail dan naar: Jelle de Vlas via  0251 262509 of jdevlas@redwave.nl

REDWAVE ACADEMY EN TETRIX BIEDEN PIJPFITTERS UNIEKE KANS MET 8-DAAGSE OPLEIDING.

“Er is een chronisch gebrek aan pijpfitters”, stelt Ed de Ronde, accountmanager Maintenance & Construction bij RedWave. “Dus hebben we een maatwerktraining samengesteld, waarin mensen met ervaring in mechanische techniek worden opgeleid tot pijpfitter.” RedWave (detacheerder in de offshore en onshore industrie) en Tetrix (opleidingsbedrijf in de techniek) sloegen daarvoor de handen ineen. Het resultaat: een 8-daagse training, die zijn succes al heeft bewezen: “Dit voorjaar hebben acht vakspecialisten onze eerste pijpfitter-opleiding met succes afgerond; zij hebben allen een baan. In juni starten er twee nieuwe trainingen, waarvoor kandidaten zich aan kunnen melden.”