We make shore
on and off

Wij zijn dé technische detacheerder voor de Nederlandse industrie, onshore én offshore. Onze ervaren, Nederlandstalige medewerkers worden bij voorkeur op basis van een vaste arbeidsovereenkomst met ons bij onze opdrachtgevers gedetacheerd. Onze medewerkers waarderen ons omdat wij hen op de eerste plek zetten, met aandacht voor zowel werk als privé, het thuisfront als hun carrière. En daarmee voorzien wij onze opdrachtgevers van de beste collega die zij zich kunnen wensen.

logo Redwave technical people detachering boven kernwaarden

 

De Ren in ons logo, is afgeleid van het Chinese symbool voor mens. Dynamisch verandert onze Ren in een hartslag. Redwave draait om mensen, met aandacht voor balans, aan en uit, op zee en aan land, on and off. Wij weten wat onze medewerkers drijft, wat ze belangrijk vinden in hun werk en welke waarde zij bij een opdrachtgever en in een team kunnen toevoegen. We make shore on and off. Zowel voor onze medewerker als onze opdrachtgever.

Onze kernwaarden

Onze kernwaarden zitten in ons DNA en zijn ons kompas. Iedere Redwaver draagt die waarden uit, zo weet je precies wat je van ons mag verwachten.

 • Aanpakkers
  Wij zijn no-nonsense detacheerders. 30 jaar daadkracht in het werken aan carrières
 • Deskundig
  Wij zijn veiligheidsbewust, getraind en gecertificeerd. Wij weten kennis en ervaring optimaal in te zetten
 • Zekerheid
  Wij zorgen voor toegewijde collega’s. Het is geregeld
 • Verbinder
  Wij zijn dé matchmaker voor een zorgeloze personeelsoplossing. Prettig samenwerken door de juiste baan op de juiste plek
 • Balans
  Wij zorgen voor behoud van continuïteit door flexibele inzet. Met oog voor werk én de Homebase, on and off