RedWave maakt het verschil

...In veiligheid en kwaliteit


Unaniem zijn wij het erover eens. Veiligheid en kwaliteit zijn onze belangrijkste speerpunten. Die van jou ook? Dat is mooi, dan willen we graag met jou samenwerken!

Certificering

Samenwerken is nog leuker als je weet dat we alle certificaten, standaarden en systemen hanteren die nationaal en internationaal in het leven zijn geroepen om de veiligheid en kwaliteit van ons werk te waarborgen. Onze dienstverlening voldoet aan diverse normen zoals ISO 9001 (kwaliteit),  VCU (VGWM), NEN 4400-1 (Stichting Normering Arbeid), FPAL (Olie- & Gas kwalificatie) & MLC 2006  (borging arbeidsvoorwaarden zeevarenden) gecertificeerd.

Kwaliteitsbeleid

Wij werken alleen maar met personeel en opdrachtgevers die bewust zijn van de hoogwaardige kwaliteit die wij van onszelf én van hen eisen. Want veiligheid, gezondheid, welzijn en milieu staan centraal in ons kwaliteitsbeleid. Hoe we daar zo zeker van zijn? Onze eigen managers voeren periodiek testen uit, checken of ons personeel de juiste papieren hebben en controleren de locaties op veiligheid en betrouwbaarheid. Tevreden? Wij wel!

Verantwoordelijkheid

Industriële installaties, booreilanden en andere offshore of onshore projecten dienen optimaal beveiligd te zijn tegen uitval, risicosituaties, brand, diefstal en onjuist gebruik. Veiligheid en kwaliteit kennen dan ook vele vormen. 

Jouw kennis bijspijkeren kan altijd!

Bekijk hier de mogelijkheden.

Bekijk onze certificaten