Dit is Redwave

Met 400 collega’s en 30 jaar ervaring zijn wij dé detacheerder voor technisch werk in de offshore en onshore industrie. Of je nu bouwt aan de toekomt van jouw organisatie of die van jezelf, wij zetten alles op alles voor de juiste match. We zijn trots op de lange, persoonlijke relaties met onze collega’s en opdrachtgevers. Wij kennen de industrie als geen ander en weten dan ook precies wat onze partners en onze medewerkers nodig hebben. Zo zorgen wij altijd voor de beste collega op de juiste plek.

30 jaar ervaring

Sinds 1989 is Redwave actief als detacheerder voor technische vakmensen. Al ruim 30 jaar krijgen we het vertrouwen van onze medewerkers en onze opdrachtgevers. Hierdoor hebben wij kunnen meegroeien en meebewegen met de sector. Een sector die momenteel snel verandert. Deze veranderingen brengen uitdagingen met zich mee, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid en milieu, maar ook mooie ontwikkelkansen, zoals het uitbreiden van onze dienstverlening. Redwave is gegroeid van veelal olie en gas, naar een focus op techniek. Van vooral offshore naar werk in de offshore én onshore industrie. Zo kunnen we onze medewerkers en opdrachtgevers nog meer mogelijkheden bieden.

De perfecte match

Wij zijn verbinders. Daarom willen we de beste match maken tussen onze medewerkers en opdrachtgevers. Een match die werkt, nu en in de toekomst. Wij verbinden mensen met een hart dat sneller gaat kloppen van techniek en van een toekomst in de technische industrie. Omdat wij onze medewerkers persoonlijk kennen en begeleiden, zorgen wij altijd voor de beste collega.

Persoonlijk en actueel

Wij werken met mensen en niet met nummers. Persoonlijk contact met onze medewerkers en opdrachtgevers staat dan ook voorop. Alleen op die manier kunnen wij de betrouwbaarheid, veiligheid en professionaliteit garanderen op de wijze zoals wij die belangrijk vinden. Voor zowel onze medewerkers als onze opdrachtgevers. Ook kunnen we zo direct inspringen op actuele ontwikkelingen, veranderingen in de sector en behoeftes van onze Redwavers. Je kunt altijd langskomen voor een persoonlijk gesprek op een van onze vestigingen.

Nederlandse focus

Wij werken voornamelijk binnen de Nederlandse landsgrenzen, zowel op zee als aan land. Onze opdrachtgevers zijn grote internationale bedrijven en organisaties, die veelal Nederlandse vestigingen hebben. De communicatie op de werkplek verloopt dus hoofdzakelijk in het Nederlands en waar nodig, in het Engels. Voor onze Redwavers is dat geen probleem. Daarnaast zorgen we er altijd voor dat onze medewerkers voldoen aan de geldende Nederlandse normen, certificeringen en wet- en regelgeving.

Kwaliteitskeurmerk

De Nederlandse arbeidsmarkt is in de loop der jaren behoorlijk veranderd. Steeds meer organisaties werken met flexibele arbeidscontracten, tijdelijke aanstellingen of inhuur op basis van projecten. Detachering is dan ook niet meer weg te denken uit de moderne arbeidsmarkt. Als professionele Nederlandse detacheerder staan wij voor langdurige relaties met onze medewerkers en opdrachtgevers. Zo profiteren onze Redwavers van meer zekerheid en de mogelijkheid tot een vast contract, terwijl ze wel flexibel inzetbaar blijven voor onze opdrachtgevers. Om ons vakgebied te blijven ontwikkelen en verbeteren, zijn we lid van de Vereniging van Nederlandse Detacheerders.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Onze betrokkenheid reikt verder dan ons vakgebied. Waar wij kunnen, willen wij onze verantwoording nemen als het gaat om de maatschappij en het milieu. Wij stimuleren duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers, onder andere door samen te bouwen aan ieders loopbaan. Daarnaast is het ons doel om een CO2-neutrale onderneming te zijn. Onze processen en bedrijfsvoering zijn ingericht met dit doel als uitgangspunt.