Ervaring in de verlading

en direct aan de slag als Oil Movement Operator?

Vacature - Oil Movement Operator

Jij wilt goed verdienen en een verantwoordelijke baan. Een zelfstandige functie met de vrijheid om zelf je tijd in te delen. Het grootste deel van jouw dag lekker buiten werken op een indrukwekkende werkplek in één van de havens van Rotterdam, Amsterdam of Arnhem. Start direct als Oil Movement Operator in Rotterdam.

Solliciteer nu

Vacature - Verladingsoperator

Als Verladingsoperator begrijp jij hoe belangrijk het is dat er niets mis gaat met het verladen. Je hebt je Vapro B of kennis van en ervaring met verlading en of Petrochemie, het liefst natuurlijk allebei. Je begeleidt los- en laadoperaties, op- en overslag en het verpompen van vloeistoffen. Of het nu om lichters, wagons, schepen, trucks of tankers gaat: jij regelt het! Kom jij werken in de haven van Rotterdam?

Solliciteer nu

Je werk goed geregeld

Jij vindt het vanzelfsprekend dat je alles op jouw werk goed voor elkaar hebt. Tegelijkertijd wil jij natuurlijk dat jouw werkgever alles op orde heeft. Wij zorgen ervoor dat alles goed geregeld is. Je salaris is altijd op tijd. Als je declaraties hebt, dan worden die snel uitbetaald. Jouw planning is ruim van te voren bekend en de juiste PBM’s staan voor je klaar.

Lees verder...

Rob over zijn werk als Oil Movement Operator

“Het is geen rocketscience, maar je werkt ook niet in een koekjesfabriek.” Rob van Rixoort werkt al ruim 12 jaar als Oil Movement Operator, best opvallend gezien zijn jonge leeftijd. Rob vertelt ons waarom hij nog altijd lekker op zijn plek zit bij zijn opdrachtgever BP.

Lees verder...

Inca over haar werk als Oil Movement Operator

“Ik loop liever met een bahco in mijn hand dan met een boodschappentas!” Inca Balk – van der Meer werkt als Oil Movement Operator in de haven van Rotterdam. Op haar achttiende begonnen in de techniek en na een uitstap van tien jaar weer terug in de ‘mannenwereld’.

Lees verder...

Ibrahim over zijn werk als Slingeraar Operator

“Slingeren is heel divers; iedere week, iedere dag is anders.” Ibrahim Khalil heeft, ondanks zijn nog jonge leeftijd, al enorm veel ervaring opgedaan in de Oil Movement industrie. Door zijn rol als Slingeraar werkt hij bij verschillende opdrachtgevers en in verschillende rollen. Over zijn bewuste keuze om voor een detacheerder én als Slingeraar te werken, vertelt hij hier.

Lees verder...

Thierry over zijn werk als Oil Movement Operator

‘Ik hoef nooit meer op reis, de hele wereld komt naar mij toe!” Thierry Hengst werkt al ruim zeven jaar als Oil Movement Operator, een baan waar hij zichtbaar van geniet. Hoe ziet zijn werkdag eruit? In deze video neemt hij je mee naar zijn werkplek op de Maasvlakte.

Bekijk de video...

Kan ik gewoon solliciteren in de coronaperiode?

Ja, jij kan ‘gewoon’ solliciteren. Ondanks dat het coronavirus (COVID-19) onze samenleving flink in de greep houdt, vinden wij het belangrijk dat jouw sollicitatie zo aangenaam mogelijk verloopt. Wij snappen heel goed dat jij niet wilt wachten en dat hoeft dus ook niet!

Lees verder...

Meer informatie?

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op! Bel met Quincy Naarden op telefoonnummer 06 – 12307613 of stuur een bericht via WhatsApp. Wil jij snel aan de slag, solliciteer dan direct.

WhatsApp je vraag