RedWave Touches Homebase Days 2019

Voor jou en je Homebase

Kom je ook naar de RedWave Touches Homebase Days 2019 op 14 of 28 september? Of je nu alleen komt of samen met je Homebase, we garanderen dat je een onvergetelijke dag gaat beleven! Alle ingrediënten zijn aanwezig: een prachtig kasteel, een avontuurlijk eiland, activiteiten naar keuze, een heerlijke bbq en een spetterend optreden van een artiest die weet hoe hij een feestje moet bouwen MET zijn zoon als special guest. Het enige dat jij zelf hoeft te doen is je aanmelden, de rest verzorgen wij. Dus meld je zo snel mogelijk aan en zorg dat jij erbij bent!

Wie is jouw Homebase?

Met jouw Homebase bedoelen wij een volwassene die voor jou belangrijk is en dicht bij jou staat en, indien van toepassing, je eigen kinderen. Die volwassene kan voor de een zijn/haar partner zijn en voor de ander misschien wel een goede vriend/vriendin, de buurvrouw/man, je vader of moeder of broer of zus. Wie jouw Homebase ook is, we geven je in ieder geval de mogelijkheid om 1 extra volwassene en, indien van toepassing, je eigen kinderen mee te nemen. Zijn je kinderen al volwassen? Dan gaan we graag met jou in overleg, neem in dat geval even contact op met Sandy Willemse via events@redwave.nl of bel even 0251 262408.

Op deze pagina vind je:

Hoe ziet de dag eruit?

Als er een ding is waar jij je tijdens de RedWave Touches Homebase Days niet druk over hoeft te maken dan is het wel dat je iets zelf moet regelen. Want dat hebben wij allemaal al voor je gedaan, het enige dat jij hoeft mee te nemen is een goed humeur.

De dag begint wanneer jij en, indien van toepassing je Homebase, arriveert op een van de twee parkeerterreinen in Muiden waar je de auto gratis kan parkeren. Voor welk terrein je ook kiest, vanaf beide brengt een korte wandeling door het prachtige, pittoreske Muiden je naar het Muiderslot. Het mooie slot zie je al van verre liggen, een indrukwekkende, spannende en bijzondere thuisbasis voor onze Homebase Days, waar vooral ook de kids van onder de indruk zullen zijn.

Vanaf het slot varen we met een privé boot, alleen voor RedWavers & Homebase, naar Forteiland Pampus. Na een tocht van ongeveer 30 minuten beginnen we daar aan het middagprogramma. Bij het aanmelden maak jij een keuze voor een activiteit, zodat jouw plaats gereserveerd is. Speciaal voor ons liggen er RIB-boten klaar waarmee je met 80 tot 100 km per uur over het IJmeer kan scheuren. Is dit net even te heftig voor je of zijn er (kleine) kinderen mee voor wie deze activiteit niet geschikt is? Natuurlijk hebben we aan hen ook gedacht. Kinderen kunnen zich opgeven voor de blacklight speurtocht in het fort; avontuurlijk, leuk en lekker ‘zelf doen’. Uiteraard ben je ook vrij om het eiland zelf te gaan verkennen.

Ben je niet aan het RIB-varen? De andere groep gaat op pad voor de Pampus Xperience; op eigen houtje het forteiland en de geschiedenis ontdekken op een interactieve manier. De groepen wisselen van activiteit zodat je niets mist. Aan het eind van de middag brengt de boot ons weer terug naar het Muiderslot waar het avondprogramma kan beginnen.

Op het slotplein van het Muiderslot branden de barbecues al en zijn de chefs druk in voorbereiding voor ons diner. Ook de RedWavers die alleen voor het avondprogramma hebben gekozen, zullen hier gezellig aansluiten. Dit jaar viert RedWave haar 30-jarig jubileum en dat willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Een tot in de puntjes verzorgde barbecue en daarbij een fantastisch optreden van niemand minder dan Xander de Buisonjé MET als special guest zijn eigen Sem van Dijk, zullen zorgen voor een bijzonder RedWave feestje! We sluiten de avond af met een verrassend dessert waar vooral de kinderharten sneller van zullen gaan slaan. Rond 21 uur sluiten we de poortdeuren van het Muiderslot en hopen we dat alle RedWavers & Homebase hebben genoten van een heerlijke, ontspannen en avontuurlijke dag.

 

Fort Pampus

Unesco werelderfgoedlijst locatie

 

Xander & Sem 

Mis het vader-zoon optreden niet

 

Muiderslot

Unieke locatie; een historisch kasteel

 

Ribvaren

Stoere activiteiten

 

BBQ

Volledig verzorgde barbecue

 

RedWave boot

Vervoer per boot exclusief voor RedWavers

 

Blacklight speurtocht

Speuren naar verborgen tekens

 

Pampus Experience

Ontdek alles over Pampus

 

Direct aanmelden

Aanmelden

 

Hoe regel je jouw check-in?

Zoals je in de mail hebt kunnen lezen kan jij jezelf en jouw Homebase via de aanmeld button op deze pagina inschrijven. Dat doe je volgens deze 4 stappen:

Stap 1

Meld je aan via de aanmeld button . Jij als RedWaver meld je aan met jouw naam en je krijgt op het aanmeldformulier de mogelijkheid aan te geven wie jij meeneemt op 14 of 28 september. Let op: de inschrijving is pas definitief op het moment dat je het aanmeldformulier verzendt. Scroll dus door tot je de 'submit' button tegenkomt!

Stap 2

In augustus ontvang je van ons vervolgens een e-mail waarin wij je vragen om wat aanvullende info over je Homebase. Zo weten wij precies wie er met jou meekomen en wie aan welke activiteit deelneemt. En natuurlijk reserveren we ook voor hen een plaats op de boot en aan de barbecuetafel.

Stap 3

In de week voor de datum van jouw keuze mailen wij je nog de laatste tips & tricks om succes, plezier en een onbezorgde dag te garanderen.

Stap 4

Genieten van de RedWave Touches Homebase Days!

Unieke locaties: Forteiland Pampus en het Muiderslot

Forteiland Pampus

Het staat op de Unesco werelderfgoedlijst en was het boegbeeld van de Stelling van Amsterdam; Forteiland Pampus. Alleen voor RedWavers & hun homebase vaart er op 14 en 28 september een privéboot vanaf de aanlegsteiger van het Muiderslot naar het eiland. Daar wacht ons een gevarieerd activiteitenprogramma met daarnaast genoeg ruimte en tijd om het eiland op eigen houtje te ontdekken.

Lees hier alvast meer over Pampus en de Pampus Xperience zodat je zeker weet dat je straks niets mist en kijk even naar de nieuwe attractie vanaf dit seizoen, ‘het geheime wapen’. Lees hier meer over forteiland pampus.

Muiderslot

Het best bewaarde middeleeuwse kasteel van Nederland …en onze thuisbasis voor de RedWave Touches Homebase Days 2019. Op 14 en 28 september blijft het slotplein van het kasteel speciaal voor ons geopend en hier gaan we met elkaar een mooie avond beleven. Alvast in de kastelen, ridders en prinsessen sfeer komen? Lees hier meer over het Muiderslot.

Xander de Buisonjé MET special guest Sem van Dijk

De frontman van Volumia, host van De Vrienden van Amstel Live! en bekend van verschillende hits. Een charismatische ras-entertainer die vastberaden is de ‘zaal plat te spelen’ en zijn publiek de avond van hun leven te geven. Xander de Buisonjé komt ons op het slotplein een spetterend optreden geven. En dat niet alleen, speciaal op de RedWave Touches Homebase Days een optreden met special guest, zoon Sem van Dijk. Gezelligheid, sfeer en entertainment.

RedWave 30 jaar

In 2019 is het alweer 30 jaar geleden dat RedWave, destijds onder de naam Inter-Services werd opgericht. In een markt en offshore wereld die toen in Nederland nog in de kinderschoenen stond maar duidelijk aan het groeien was. 30 jaar later zijn we onder de naam RedWave nog steeds toonaangevend in de offshore en hebben we ook in de onshore wereld duidelijk voet aan wal gezet. Met, sinds april dit jaar, de PTO-activiteiten vanuit Spijkenisse als aanwinst hebben we weer een mooie stap gezet.

Trots zijn we op de dienstverbanden met alle collega’s; jullie inzet en trouw aan RedWave. De Homebase Days krijgen dit jaar daarom een extra feestelijk tintje, een ‘special edition’, zodat we het jubileum met elkaar kunnen vieren. Een mooie gelegenheid om je collega’s (eindelijk) eens te ontmoeten, bij te praten en natuurlijk jouw Homebase te laten kennismaken met RedWave! Vier jij met ons mee op 14 of 28 september? Meld je nu aan!

Parkeren

We raden je aan om in Muiden te parkeren op een van de twee grote, gratis parkeerterreinen P1 of P2. Rondom het Muiderslot is er alleen beperkte, betaalde parkeergelegenheid. Vanaf beide parkeerterreinen loop je binnen 10 a 15 minuten naar het Muiderslot. De wandeling is zeker geen straf; Muiden is een leuk, pittoresk stadje en beide routes leiden langs mooie plekjes. Daag de kinderen, maar ook jezelf uit om het slot als eerste te spotten.

P1 Maxisweg 

P2 Mariahoeveweg

Zo leuk was het vorig jaar

Check hier de aftermovie van de RedWave Touches Homebase Days 2018.

Tips

RIB-varen

RIB-varen is mogelijk voor kinderen vanaf 6 jaar, er zal dan rekening gehouden worden met de snelheid. Voor iedereen voor wie het RIB-varen te heftig is of voor wie deze activitiet niet aanspreekt bieden wij de Blacklight speurtocht door het fort aan. Met een speciaal lichtje ga je op zoek naar verborgen aanwijzingen en tekens.

Pampus tips

Door de oneffenheden in de vloer en het gebruik van roosters is het niet aan te raden om met (hoge) hakken het fort te bezoeken. 

Pampus en kleine kinderen

Pampus is een eiland, omgeven door water. Het eiland kan je verkennen met de kinderwagen maar het fort zelf is niet geschikt om te bezoeken met kinderwagens en/of buggy’s. Denk eraan dat het op- en afstappen van de boot ook door middel van trappen gaat.

Pampus en minder validen

Het fort is niet geschikt voor minder validen, gebruikers van rollators en rolstoelen. Het fort en de boot zijn bereikbaar via trappen. In het fort zijn op- en af stapjes, soms op rare plaatsen. Let dus goed op! In het fort is geen lift aanwezig.

Pampus regels

  • Het nuttigen van eigen meegenomen drank- en eetwaren is niet toegestaan
  • Hulphonden zijn van harte welkom, andere huisdieren worden niet toegelaten
  • In het paviljoen is een garderobe, deze is niet bewaakt en op eigen risico
  • Graag afval deponeren in de afvalbakken
  • Het is niet toegestaan te roken in het fort
  • Pampus is Rijksmonument en Unesco Werelderfgoed. We vragen je vriendelijk hier zuinig op te zijn.

Contact

Mocht je vragen hebben, check eerst of je vraag al in de "Vragen en antwoorden" op deze pagina staat. Zo niet, helpen wij je graag verder, neem dan contact op met Sandy Willemse via events@redwave.nl of bel 0251 262408.

Vraag en antwoord

Download de veelgestelde vragen en antwoorden (Q&A) hier.

Wij gebruiken cookies op deze website om het gebruik van de website makkelijker te maken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod op deze website en op websites van derden te verhogen. Klik op instellingen om aan te geven welke cookies je accepteert. Lees ons privacy statement of onze cookieverklaring voor meer informatie.