Ben jij Elektromonteur

en klaar voor een carrière als Operator E&I?

Vacature - Operator E&I (inclusief opleiding)

Twee weken per maand vrij. Met een helikopter naar je werk vliegen. Zelfstandig werken, zorgen voor een stabiel productieproces en alle elektrotechnische en instrumentatie werkzaamheden oppakken. Een goed salaris en daarbij een betaalde opleiding tot Operator B volgen. Wat wil je nog meer?

Solliciteer nu...

Vacature - Operator E&I Technicus

Dat jij ervaren bent, betekent niet dat je stilstaat. Je blijft ontwikkelen en groeien door de verschillende projecten waar je aan werkt. Die ervaring zet je onder andere in om jouw collega’s naar het volgende level te helpen. Tel daarbij op de zekerheid van een vast contract en de regelmaat van een vast schema. Zet jij de volgende stap?

Solliciteer nu...

Albert over zijn werk als Operator E&I

“Dat is het mooie aan deze job; je bent eigenaar van de hele fabriek!” Albert van der Velde wilde meer uitdaging en verantwoordelijkheid in zijn werk. In 2014 besloot hij de overstap naar de offshore te maken. Hij vertelt waarom hij zijn werk als Operator E&I zo fantastisch vindt en geen moment spijt heeft gehad van zijn keuze.

Lees verder...

Bram over zijn start als Operator E&I

“In de Elektrotechniek en instrumenatie zit altijd vernieuwing.” Je bent jong, je hebt die offshore droom maar mist de ervaring. Collega Bram Visser is een voorbeeld van ‘de aanhouder wint’. Hoe Bram toch zijn offshore droom heeft kunnen waarmaken en hoe hij zijn start in de offshore ervaart, lees je in zijn verhaal.

Lees verder...

Hoe is het om offshore te werken?

Wil jij offshore werken? En vraag jij je af wat je te wachten staat tijdens het werken in de offshore industrie? Wat je dagelijkse werk is, verschilt natuurlijk per functie. Alle offshore vacatures hebben wel één ding gemeen: het gaat over werken op zee.

Lees verder...

Kan ik gewoon solliciteren in de coronaperiode?

Ja, jij kan ‘gewoon’ solliciteren. Ondanks dat het coronavirus (COVID-19) onze samenleving flink in de greep houdt, vinden wij het belangrijk dat jouw sollicitatie zo aangenaam mogelijk verloopt. Wij snappen heel goed dat jij niet wilt wachten en dat hoeft dus ook niet!

Lees verder...

Meer informatie?

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op! Bel met Peter Dirks op telefoonnummer +31 (0)6 – 83 162 27 02 of stuur een bericht via WhatsApp. Wil jij snel aan de slag, solliciteer dan direct.

WhatsApp je vraag